Covertitel in de kapper

 In Publicaties

20160902_Covertitel Great Lengths magazine de KapperGreat Lengths haarmodecollectie 2017:

Today is a good hair day!

Dat Great Lengths op productniveau tot de top van de markt behoort is voor veel kappers (en hun klanten) waarschijnlijk geen nieuws. Dit geldt al jarenlang voor de extensions zelf, maar bijvoorbeeld ook voor de efficiënte plaatsingsmethoden en de tools die hiervoor worden ingezet. Dat Great Lengths ook op creatief en vaktechnisch gebied op het hoogste niveau meedraait, is misschien wat minder bekend. De nieuwe trendcollectie voor 2017 is echter van dusdanig hoog niveau dat hierover geen enkele twijfel zou moeten bestaan. Met de nieuwe haarmodecollectie laat het merk zien dat het perfect aanvoelt wat de internationale trends voor komend seizoen gaan worden en wordt een breed scala aan haarstijlen gepresenteerd, die volop nieuwe inspiratie bieden aan hair professionals en consumenten.

Het artistic team van Great Lengths bestaat uit toonaangevende hairstylisten uit verschillende landen en die samenstelling is aan de nieuwe collectie duidelijk af te lezen. Door de verschillende invloeden straalt de collectie een internationale, mondaine sfeer uit die ‘spot on’ is en verschillende typen vrouwen zal aanspreken.

Versterking zelfvertrouwen & persoonlijkheid
“De collectie is ontwikkeld rondom het thema ‘Today is a good hair day’ en heeft als doel om vrouwen een boost te geven, hun zelfvertrouwen te vergroten en ook hun persoonlijkheid nog verder uit te lichten”, vertelt Wesley Rudolph, educator bij Great Lengths Benelux. “De impact van een haarverlengende of volumebehandeling kan voor veel vrouwen erg groot zijn. Ze voelen zich vrouwelijker
dan ooit tevoren en stralen dit ook echt uit. Ik vind het geweldig dat de nieuwe trendcollectie hierop inspeelt. Voor Great Lengths-partnersalons is de collectie een prachtige tool om klanten te laten zien wat er allemaal mogelijk is.”

Een nieuwe look in ‘no time’
“Het mooie van de nieuwe collectie is ook dat deze veel natuurlijke looks volop beweging toont, die de kapper in ‘no time’ kan creëren en die de klant thuis gemakkelijk op verschillende manieren
kan stylen. Dit maakt de coupes als het ware multifunctioneel en geschikt voor verschillende gelegenheden, stemmingen of momenten van de dag”, vult educator Barbara van Noort aan.
“Dit biedt de kapper ook weer volop commerciële kansen. Laat de klant op een actieve manier zien wat er mogelijk is, benadruk het kwaliteitsniveau van Great Lengths en je kunt er zeker van
zijn dat de salon extra omzet draait. Uiteraard is het educatieteam van Great Lengths Benelux altijd bereid om hierin advies te geven, zodat partnersalons precies weten hoe een adviesgesprek met de klant het beste gevoerd kan worden.”

Voor meer informatie (ook over het Great Lengthstrainingsprogramma voor komend najaar) neem je contact op met:
Great Lengths Benelux | Tel. 0182-512486 | info@great-lengths.nl www.great-lengths.nl

 

 

Recent Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0

Start typing and press Enter to search