De Kapper 10|2016 NIEUW PRODUCTIEFILIAAL GREAT LENGTHS IS TECHNOLOGISCH HOOGSTANDJE

 In De Kapper, Nederland, Nederlands, Publicaties, Taal

VORIG JAAR HERFST WERD DE EERSTE STEEN GELEGD VAN
HET NIEUWE PRODUCTIEFILIAAL VAN GREAT LENGTHS IN OOSTENRIJK, WAAR HET BEDRIJF MILJOENEN IN GEÏNVESTEERD
HEEFT. NU, ÉÉN JAAR LATER, IS DEZE VESTIGING (WAAR DE PRODUCTIE PLAATSVINDT VOOR DUITSLAND, ZWITSERLAND EN OOSTENRIJK) OFFICIEEL GEOPEND EN VOLLEDIG IN BEDRIJF. “DOOR DE AANHOUDENDE GROEI WAS HET ITALIAANSE HOOFDFILIAAL WAT KRAP GEWORDEN”, ALDUS MANAGING DIRECTOR ANITA LAFER.

AANHOUDENDE GROEI

Het bedienen van de DACH-regio is al langer een wens van Anita. “In 1995 kreeg ik de kans om een vestiging in Duitstalige landen uit te bouwen. Ik stemde toe, ondanks dat veel mensen twijfelden aan deze beslissing. We zijn toen begonnen met drie personen in een plaatselijke garage in Zuid-Oostenrijk. Als gevolg van de aanhoudende groei, werd de garage een aantal keer uitgebreid met extra ruimtes en verdiepingen.”

WIN-WINSITUATIE

Via 43 vestigingen in het buitenland worden haarextensions gedistribueerd naar meer dan dertigduizend partnersalons. Door het bijkomende productiefiliaal in Oostenrijk, is er in Italië ruimte om de productiecapaciteit te verhogen. “Dit is een echte win-winsituatie voor alle Great Lengths-partners wereldwijd”, laat Anita weten.“ Door te investeren in de noodzakelijke productiecapaciteit en “Door de aanhoudende groei kwam de productie in Italië aan de grenzen van zijn capaciteit. Zo onstond drie jaar geleden de wens naar een eigen onafhankelijke productie voor onder meer Duitsland. Dit hebben we nu gerealiseerd in de Oostenrijkse plaats St. Stefan, waar al een kantoor van Great Lengths gevestigd was”, vertelt Anita. “Deze nieuwe locatie geeft ons de mogelijkheid om de productie te verhogen en het product en kleurenassortiment nog beter af te stemmen op de vraag van kappers en hun klanten.”

DACH-REGIO

Niet alleen de productie, maar ook de vervaardiging, verwerking, verpakking
en verzending van extensions wordt nu ook vanuit St. Stefan georganiseerd. Hiermee kan Great Lengths de gehele DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) bedienen vanuit Oostenrijk. “We zijn tevreden met dit productiefiliaal om zo het merk te versterken”, legt Anita uit. “Met dit project creëren we niet alleen nieuwe banen, maar tegelijkertijd ook een duidelijk signaal met betrekking tot de lage lonen. Ook hebben we rekening gehouden met het milieu door bijvoorbeeld het gebruik van een eigen waterzuiveringssysteem.” werkoppervlakte, kan de hele Great Lengths-keten hier de vruchten van plukken; van assemblage tot distributie en van kapper tot consument.”

Meer informatie: Great Lengths Benelux
Tel. 0182-512486, www.great-lengths.nl

Recent Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0

Start typing and press Enter to search

Great Lengths beaumonde