Kaley Cuoco ruilt haar korte kapsel voor sexy, lange extensions van Great Lengths

 In celeb

Kaley Cuoco versttat hoe belangrijk het is om je look te heruitvinden. Gisteren, heeft de actrisse haar nieuw look bekend gemaakt bij haar hairstylist Faye Woods. Kaley ruilt haar korte lengtes in voor lange Great Lengths haren , styled in haar kenmerkende blonde haren.

“Het is voor mij heel belangrijk om van look te veranderen na elk tv-seizoen,” dat ze deelt in haar rol. “I love playing Penny, but it’s good for me to bring it back to Kaley. Last year I chopped it all off — this year I’m doing the opposite.”

We zijn nog altijd fan van haar korte coupe, maar we houden van Kayley met haar lange Great Lengths haarstrengen.

Hier is de link naar het originele verhaal

Recent Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0

Start typing and press Enter to search

Jennifer Lawrence's Great Lengths