Great Lengths TRUSTED DAG 14|11|2016

 In Opleiding, Trusted
2016-09-06-trusted-stamp-great-neuws-2016-bg

Maandag 14 november waren er al enkele van onze Trusted partners aanwezig op onze allereerste Great Lengths trusted dag. In de namiddag mochten we onze eerste trusted salons al verwelkomen met een hapje en een drankje.

De dagindeling was voor de eerste keer niet allerminst. Barbara en Wesley onze trainers van Nederland waren als special guest.

Barbara legde uit wat de trusted nu inhoud en wat er veranderd voor de trust kappers en the do’s and don’ts. En maakte hiermee heel wat duidelijk.

Cheryl presenteerde de recente Bio lijn met de nieuwe reeks op aanvraag van de klanten. De Bio lijn wordt meer en meer gevraagd door de consument. De consument is er zich meer en meer van bewust wat er allemaal in shampoo’s gaat en vele consumenten die naar de kapper gaan willen enkel de beste producten voor hun haar. BIO A E.+O. speelt hierop perfect in. BIO A E.+O. heeft alle correcte labels, er zitten geen siliconen of andere schadelijke stoffen meer in voor het haar, alle gebruikte kruiden komen van een unesco beschermd gebiedt, … te veel om op te noemen maar zeker het proberen waard!

Veva gaf met veel passie de belangrijkste theorie en waar je als trust kapper zeker rekening moet mee houden en ook om verder te kijken dan zomaar te beginnen zonder na te denken. Ook vele handige tips, … maar ik mag niet te veel van de sluier doen natuurlijk.

“And last but not least” hadden we Wesley die het creatief gedeelte presenteerde en welke mogelijkheden er allemaal waren met Great Lengths en wat we voor petto hadden voor onze trusted klanten in de toekomst.

En op het einde van de dag waren we allemaal tevreden :-p , zeker met alle positive rapporten dat we hebben mogen ontvangen, echt super! GO Trust

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • davy@great-lengths.be
    Beantwoorden

    Een top dag met top kappers!

  • davy@great-lengths.be
    Beantwoorden

    top

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0

Start typing and press Enter to search

2016-11-17great-lengths-belgium-nederland-0042017-03-03-the-hair-project-thp-academy