Jennifer Lawrence’s Bob Has Officially Left The Building

 In celeb, Publicaties
Jennifer Lawrence's Great Lengths

Jennifer Lawrence is ongeloofelijk veelzijdig, zowel in termen als van de personages die ze speelt op het witte doek en de keuzes die ze maakt met haar haar. Ze hakte het in een pixie, platina geverfd en eigenhandig side-vlechten terug cool gemaakt. Dus het is veilig om te zeggen dat ze niet bang voor een kleine verandering.

En ze heeft het nog maar eens gedaan . Tijdens een pers première van haar nieuwe film Passagiers, de actrice stapte uit met een langere set van Great Lengths Haarextensies- een enorme trend in Hollywood op dit moment – en ze geeft ons een ongeloofelijke Katniss Everdeen vibes. De switch-up is het werk van L.A. salon Nine Zero One’s Riawna Capri en Nikki Lee,vertelt een bron . Het is een gebonden look (de salon maakt alleen gebruik van Great Lengths extensions), dus het is waarschijnlijk dat de langere lengte er zal zijn voor een tijdje. Het ziet er verfrissend sinds J Lawr’s go-to  Lob tot op een kin-grazen lengte voor de afgelopen maanden is gebleven.

Wilt u haar lange, volumineuze look voor jezelf kopieëren, zoek je dichtsbij zijnde Great Lengths Kapper en aan de slag.

Jennifer Lawrence is pretty damn versatile, both in terms of the characters she plays on the silver screen and the choices she makes with her hair. She’s chopped it into a pixie, dyed it platinum, and singlehandedly made side-braids cool again. So it’s safe to say she’s not afraid of a little change.

And she’s done it yet again. During a press premiere for her new film Passengers, the actress stepped out with a longer set of strands — a huge trend sweeping Hollywood at the moment — and it’s giving us some major Katniss Everdeen vibes. The switch-up is the work of L.A. salon Nine Zero One’s Riawna Capri and Nikki Lee, a source tells us. It’s a bonded look (the salon only uses Great Lengths brand extensions, we’ve learned), so it’s likely that the longer length will be around for a while. It looks refreshing since J Lawr’s go-to lob had remained textured and at a chin-grazing length for the past few months.

If you want to cop her long, voluminous look for yourself, invest in some clip-ins, whip out your styling iron, and get to work. May the odds be ever in your favor.

 KELSEY CASTAÑON | LAST UPDATED DECEMBER 1, 2016, 2:30 PM
ORIGINALLY PUBLISHED ON NOVEMBER 30, 2016, 10:40 PM
PHOTO: JULIAN PARKER/GETTY IMAGES.

 

Recent Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0

Start typing and press Enter to search

De Kapper Great Lengths Belgie Nederland Luxemburg