2016|12|01 Ploegmakers “Sissie”

 In Belgie, De Kapper, Nederland, Nederlands, Ploegmakers, Publicaties, Trusted Great Lengths kapper, vlaams

DE APPEL VIEL BIJ DE FAMILIE PLOEGMAKERS NIET VER VAN DE BOOM. NOG VOORDAT MAARTEN PLOEGMAKERS IN 1979 KAPSALON PLOEGMAKERS IN SCHAIJK OPENDE, WAREN ZOWEL ZIJN VADER ALS ZIJN MOEDER ACTIEF IN HET KAPPERSVAK. TEGENWOORDIG IS OOK ZIJN DOCHTER SISSIE PLOEGMAKERS ALS DERDE GENERATIE IN DE SALON TE VINDEN. DE KAPSALON WERKT AL VANAF 1997 MET GREAT LENGTHS EN IS ONLANGS ALS EERSTE SALON IN NEDERLAND BENOEMD TOT ‘TRUSTED GREAT LENGTHS’-SALON. VAKTIJDSCHRIFT DE KAPPER GING IN GESPREK MET SISSIE, DIE GRAAG HAAR ERVARINGEN OVER HET MERK DEELT.

“MET GREAT LENGTHS MAKEN WE HET KAPSEL DAT DE KLANT WENST”

“Het is echt een stadse kapsalon in een dorp, zegt mijn vader altijd”, vertelt Sissie. “Ik denk dat je wel kan zeggen dat de kapsalon door zijn succes en meerdere tv-optredens in metamorfoseprogramma’s enorm is gegroeid.” Meteen vanaf het moment dat Maarten met hairextensions wilde werken, koos hij voor Great Lengths. “Nu ik er al een aantal jaren mee gewerkt heb, begrijp ik wel waarom hij meteen enthousiast was over het product.”
MAATWERK
“Eén van de dingen die ik zo fijn vind aan Great Lengths, is dat je voor ieder kapsel wel een perfecte oplossing kan bieden. Hiermee bedoel ik dat we met de grote voorraad en diversiteit haarstrengen ieder gewenst kapsel kunnen maken. Zo kan het zijn dat een klant een boblijn heeft en alleen aan de zijkanten wat meer haar wil. Dan zetten we daar passende, ultrafijne haarstrengen. Soms zijn dit er maar acht, soms zijn het er twintig en soms zijn het er veertig.”
KWALITEIT
Omdat Great Lengths staat voor kwaliteit, vinden ze dat kappers ook open moeten staan om goed werk te leveren. Sissie: “Als je met het merk gaat werken, word je eerst opgeleid door Great Lengths. Zo leer je er onder andere hoe je de extensions op de goede manier moet plaatsen. Dit is zo ongelofelijk belangrijk voor een natuurlijk resultaat. Naast het juist plaatsen van de haarstrengen, zorgt ook de kwaliteit, de onevenaarbare keratine-verbindingen en de kniptechniek van de extensions zelf ervoor dat de resultaten verbluffend te noemen zijn. Overigens zijn de haarstrengen dik tot aan de punt, wat als bijkomend voordeel heeft dat er minder extensions nodig zijn.”
KLANTERVARINGEN
“We werken nu al bijna twintig jaar met Great Lengths en het valt ons op dat er een compleet nieuwe wereld opengaat voor klanten die voor het eerst hairextensions willen laten zetten. Ik denk dat dit komt doordat er bij hairextensions vaak gedacht wordt aan foute kapsels van celebrities met grote bossen nephaar. Dat is jammer, want met Great Lengths kunnen we hairextensions zo zetten dat je ze vrijwel niet ziet. Veel mensen denken dat er tegenwoordig niet veel extensions meer gezet worden, terwijl dat juist wel het geval is. Omdat je het gewoon niet ziet, is het dus eigenlijk een groot compliment!”
Meer informatie:
Great Lengths Benelux
Tel. 0182-512486
www.great-lengths.nl

Recommended Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0

Start typing and press Enter to search

De Kapper Great Lengths Belgie Nederland Luxemburg