Yep…. zelf voor mannen!!!

 In Belgie, Davy, Great Lengths informatie, invisible, Luxemburg, Nederland, Nederlands, Opleiding, Toepassing, Trusted, Trusted Great Lengths kapper, Ultrasonic, vlaams

BEFORE

AFTER

Heel eerlijk gezegd … deze blog schrijf ik niet graag, maar goed ik vraag altijd aan onze partners om veel te posten, te linken en te delen dus moet ik ook het goede voorbeeld zijn. Hier gaan we dan…

Ik ben niet de eerste man die haarextensions plaatst en ook niet de eerste die haaruitval heeft. Het is trouwens ook niet voor elke man die haaruitval heeft die zijn haar wilt scheren zelf niet voor een haarwerk. De haren die ik nog heb zijn me dierbaar. Ik heb al veel geprobeerd zonder veel resultaat, het begon ongeveer 3 jaar geleden dat ik haren begon te verliezen hierdoor ben ik naar dermatologen geweest allerhande vitaminen genomen noem maar op …

Ik durfde geen gel, mousse, haarlak, … meer te gebruiken omdat ik mijn haarwortel nog meer zou beschadigen. Ook heb ik de meeste producten in mijn handen gehad (handig als je in een salon werkt). Mijn schedel was vaak geïrriteerd, last van schilfertjes, jeuk, … niets dat werkte.
Sinds een jaar gebruik ik nu de biologische producten van Great Lengths, hoofdzakelijk de 09 SEBUM CONTROL TREATMENT  en 02 RESTRUCTURING TREATMENT shampoo van BIO A+O.E. en ook BIO A+O.E. WATER 01 VOLUMIZING TREATMENT dat ik trouwens niet gebruik voor volume maar als styling en 02 RESTRUCTURING TREATMENT voor het slapen op de hoofdhuid en ik kan je vertellen ik ben er vanaf.

Nu weet ik dat shampoos veel beloven en ik weet eigenlijk wel beter, en ik had het vroeger ook van alles geprobeerd zonder resultaat. Maar als een haar éénmaal niet meer groeit dan zal het dat waarschijnlijk ook nooit meer doen.

In ons salon hadden wij uitsluitend extensions klanten en waren we al een tijdje bezig met de invisible techniek bij mensen die kanker, bloedarmoede en vele andere problemen hebben gehad en natuurlijk ook mensen die meer haar wensten, maar waar het met de klassieke techniek onhaalbaar was. Deze techniek is niet zomaar te plaatsen het vraagt kennis en niet te vergelijken wat je soms ziet op Facebook (ik lig er soms van wakker als ik sommige toepassingen zie, jammer genoeg ook van Great Lengths) maar er is veel voorafgaand werk aan gegaan altijd met verbetering op het oog en ondertussen respect voor het haar en de mensen.

Nu hier zitten we dan met een gestresseerde hoofdhuid als het ware, een erg gevoelige hoofdhuid met veel haar verlies (letterlijk met de handen in het haar). Ik wou het al veel vroeger proberen, maar veel te weinig tijd.
Begin deze week zijn we er dan aan begonnen, eerlijk er zijn gemakkelijkere werkjes maar het resultaat maakt gelukkig, zelfverzekerd, …
Ik weet ook wel dat dit geen maanden gaat blijven zitten, al dat het wel kan zoals onze trainer zeker 8 weken ingeeft en dan uithaalt omdat ze zichtbaar komen. Maar voor nog geen 10 extensions … dit resultaat behalen!

Laat gerust een “comment” achter.

Nu heb ik mijn verhaal gedaan, ik zou zeggen vertel het niet verder maar met dat het op een blog staat heeft dit niet veel zin 😉
Er is nog geen Glamourshot maar die komt, wegen tijdsgebrek hebben we dit verdeeld over 2 avonden. Het was ook nog niet in model gebracht. (raw footage)
Ik ben geen schrijver, dus mijn oprechte excuses voor de zinsbouw.

Ik zou zeggen, allemaal naar een trusted partner gaan.
Dit zijn mensen met passie voor het vak die enkel kwaliteit willen bieden en die alles willen weten over het vak. En die respect hebben van waar het haar komt en wat ermee gedaan wordt.

Vele groetjes Davy

Challange

Ik wou meer haar op de moeilijkste plaatsen

CUSTOMER

Davy

What we did

Nog geen 10 standaard extensies dat we hebben omgetoverd met de invisible techniek. Om een zo onzichtbaar resultaat als mogelijk was te bekomen.

Credits

Great Lengths
Haar: Veva
Fotograaf: Davy

Deze foto’s mogen nergens anders gepubliceerd worden.

Recent Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0

Start typing and press Enter to search