Pleun Bierbooms@ Haarvisie with Great Lengths

 In celeb, Haarvisie, Nederland, Nederlands, Publicaties, YouTube

Gebruikte kleuren

Kleuren Lengte Haarstreng
63 40 cm Standaard
66 40 cm Standaard
68 40 cm Standaard

The Voice of Holland 2017 winnares Pleun Bierbooms kiest voor Great Lengths!

De 19-jarige Pleun Bierbooms, ook bekend als ‘de Brabantse Adele’ is behalve een getalenteerde zangeres ook een trendsetter voor veel jonge meiden. Self-image is the key to succes en dat weet Pleun maar al te best vandaar dat ze ook voor kwaliteit en deskundigheid kiest voor haar haren.

Achter elk goed product staat een professional daarom koos Pleun voor Haarvisie. The place to be op vlak van hair extensions met name Great Lengths. Verkozen tot ‘de beste hair extensions salon’ van Nederland en ‘de beste kapper’ van Zuid-Holland.

Great Lengths heeft een vooruitstrevend aanbod in haarkleuren die aansluiten op de nieuwste trends waardoor ze volkomen naturel verwerkt kunnen worden in het eigen haar met dank aan het unieke kleurproces. Met de nieuwste tinten 66, 67 en 68 van Great Lengths kan je gaaf inspelen op een grote hoeveelheid van de Nederlandse vrouwelijke bevolking. De kleuren 63, 66 en 68 zijn de perfect match voor Pleun haar as-donkerblonde haren waardoor de haartoevoeging quasi eigen word.

Bij Great Lengths worden de onbewerkte haren vooraf meervoudig geselecteerd en gesorteerd, zodat bij eender welke aangekochte lengte alle haren in de haarbundel één en dezelfde lengte hebben. Net zoals bij Pleun krijg je een veerkrachtige volle bos haar van wortel tot punt.

Naast de diversiteit aan kleuren en lengtes beschikt Great Lengths over een productengamma uniek voor z’n hair extensions om zo de essentiële verzorging te bieden.

Pleun Bierbooms kiest voor Great Lengths, jij ook…

Recommended Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0

Start typing and press Enter to search