De Kapper 2018 01

 In De Kapper, Multisonic, Opleiding, Publicaties, Trusted, Trusted Great Lengths kapper

De MultiSonic het paradepaardje van Great Lengths!
Reeds jaren op de markt en geen enkel toestel komt nog in de buurt van dezelfde kwaliteit!

Dit was deze week te zien in de kapper (februari 2018):

DRAAGCOMFORT MULTISONIC IDENTIEK AAN EIGEN HAAR

GREAT LENGTHS BIEDT EEN GROOT AANTAL MOGELIJKHEDEN OP HET GEBIED VAN HAARVERLENGINGEN VOOR IN DE SALON. DAARBIJ BESTEEDT HET MERK UITERST VEEL AANDACHT AAN DE KWALITEIT VAN DE TOEPASSING EN DE TOPKWALITEIT VAN HET HAAR. HET MULTISONIC-SYSTEEM VOEGT DAAR EEN DRAAGCOMFORT AAN TOE DAT IDENTIEK OF ZELFS BETER IS DAN DAT VAN HET EIGEN HAAR.

Voor alle toepassingen van Great Lengths geldt dat er veel tijd en aandacht is besteed aan de kwaliteit van de toepassing en het haar, zodat het geplaatste haar maandenlang tot zelfs een jaar de elasticiteit blijft behouden. Bovendien zijn de haartoevoegingen niet schadelijk voor het haar en bieden ze een goed draagcomfort. Een perfect voorbeeld van een product dat aan deze voorwaarden voldoet is de Multisonic-toepassing, die al ruim tien jaar bestaat en in die tijd nog niet is geëvenaard.

VOOR DE KAPPER
Het Great Lengths Multisonic-toestel stelt kappers in staat om in een mum van tijd haar toe te voegen bij hun klant. De toepassing werkt snel en op een fijne manier en is dus niet arbeidsintensief. Bovendien biedt dit apparaat de salonklant een onzichtbare en onvoelbare haartoevoeging. Met slechts een kleine voorraad aan Multisonichaarstrengen in de salon is de kapper al in staat om de klant direct bij te staan met een make-over zonder het toebrengen van schade of chemische behandelingen aan het eigen haar.

VOOR DE KLANT
De klant kan in een handomdraai een droomkapsel verwachten, waarbij er een groot aantal mogelijkheden wordt geboden. Een andere kleur, highlights of een ombré; met de Multisonic wordt het gemakkelijk om in korte tijd het haar aan te laten passen aan de laatste trend, zonder dat het haar beschadigd wordt door chemische kleuringen. Door lengte, volume of kleureffecten toe te voegen kan er onmiddellijk een nieuwe look worden gecreëerd. Het toepassen hiervan is met de Mutisonic bijna niet voelbaar; de klant merkt nauwelijks dat er extensies in het haar zitten. Bovendien is de haarkwaliteit een unicum op het gebied van extensions, zodat de klant extra lang van de nieuwe lokken kan genieten. Hierdoor is het kapsel gemakkelijker te behandelen, te onderhouden en in model te brengen. Ook optisch geven de Multisonic-haarextensies een verbetering van de haarkwaliteit; de haarpunten zijn voller en de föhn zorgt voor een zichtbaar mooiere en betere houdbaarheid.

Meer informatie:
Great Lengths
Tel. 0182-512486
www.great-lengths.nl

Recommended Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0

Start typing and press Enter to search

create-by-mos