Prachtige Great Lengths Corner bij Studio Barbier

 In Belgie, Great Lengths informatie, Nederlands, Publicaties, Studio Barbier, Trusted, Trusted Great Lengths kapper, vlaams

Studio Barbier is al lang een Great Lengths Partner, en was hierbij ook één van de eerste kapsalons die ook zonder probleem een trusted salon is geworden. Studio Barbier is altijd UP TO DATE en beschikt hierdoor over alle laatste technieken. Studio Barbier kan met behulp van de MultiSonic 5 strengen in 1 handeling plaatsen, streng per streng plaatsen, speciale technieken uitvoeren die enkel voor TRUSTED zijn bestemd, alle tape systemen en dat allemaal met respect voor de haren van de klant.

Vele consumenten weten dit ook en kiezen daarom voor Studio Barbier, kwaliteit en vakmanschap zorgt ervoor dat Rebecca ook reeds jaren in onze top vijf staat van de België, Nederland, Luxenburg, Noord- en Oost Frankrijk.
Nu heeft Rebecca ook gekozen om Great Lengths een prachtige plaats te geven in haar salon en dit werd verzorgt door Interlook Design.

Rebecca heeft samen met Interlook Design “Studio Barbier” een complete nieuwe look voorzien, hieronder kan je de tekst lezen over Rebecca en haar salon met de ervaring van vroeger en nu:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mijn klanten zeiden dat ik niet mocht veranderen. Het zag er nog zo mooi en modern uit. 20 jaar geleden heeft Interlook het salon ook ingericht. Interlook stak er toen al met kop en schouders boven uit.

Een maand heb ik in een appartement mijn kapsalon gehouden. Interlook maakte daar tijdelijk een zogezegd transitsalon.

Wat de verbouwing betreft, er was een heel goede timing. Wat onvoorziene omstandigheden maar die zijn perfect opgelost.

Niettegenstaande we aannemers in de familie hebben, hebben we toch gekozen om het allemaal door Interlook te laten doen.

De coördinatie is veel beter en alles gaat vlugger waardoor ik sneller weer in mijn salon kon beginnen.

Rebecca Barbier.

***

REBECCA BARBIER
studio-barbier-29468739_1901896979831365_4902328372502178522_n

Great Lengths Corner

Bij Studio Barbier zit je in de Great Lengths Corner enkel voor een Great Lengths haarverlening. Rebecca is voorzien van alle benodigdheden in deze zone. De klant kan relaxen in de comfortable zetel en is “Queen for a day”. De haren worden wel voor elke klant besteld, maar Rebecca heeft van de meest voorkomende haarkleuren een stock hangen. Deze haren oogen niet enkel mooi als decoratie maar is ook nog eens de stock waar Rebecca voor iedereen snel een oplossing kan verzorgen. Wens je snel nog een aanvulling, een extra kleur, noem maar op … Rebecca kan snel inspringen op de wensen voor de klant en hoeft hierdoor niet de dag erna terug te keren naar het salon, de klant is direct geholpen.

Rebecca beschikt over het MultiSonic toestel dat je in de foto rechtsonder vindt, hiermee kan Rebecca 5 extensies plaatsen in één handeling maar ook één per één werken. Het toestel verdient daar letterlijk en figuurlijk zijn plaats. Voor de nieuwsgierigen is dit een aantrekking en staat ook mooi in het decor van Rebecca.

Boven het toestel vindt je de Great Lengths Line mee dat Rebecca voorstelt aan haar klant om de haren optimaal te voeden. Het is namelijk belangrijk dat je geen shampoo neemt met siliconen of andere oververzorging de haren van Great Lengths hebben dit niet nodig en beschermen zo je eigen haar.

Op diezelfde hoogte maar aan de linkerkant vindt je de BIO Lijn van Great Lengths namelijk BIO A+O.E. Organic Styling, Hier worden plantaardig water en essentiele olie samengevoegd en samen vertegenwoordigen ze 100% van het kruidextract eigenschap en zijn zo 100% effectief. Het is één van de weinige producten op de wereld dat echt biologisch is en hierbij het label Eco Cert  “ORGANIC COSMETIC” heeft gekregen door het gebruik van 98,5% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke afkomst en 88,1% van de totale ingrediënten zijn van organic farming.

En als onze trots hangen links en rechts van onze toekomstige GL lovely de Great Lengths haren ten toon gesteld, zo kan iedereen direct de kwaliteit zien en voelen ….

Wij zijn alvast trots

Recommended Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0

Start typing and press Enter to search