Team building Great Lengths

 In Geen categorie

Great Team

25 augustus was het zo ver, Team Building Great Lengths BeNeLux! Davina had een dag vol activiteiten gepland met als aflsuiter een gezellige BBQ.

De activiteiten gingen door in Antwerpen.
We begonnen met shoot out archery tag en we werden verdeeld in 2 groepen. Eerst werd er uitleg gegeven en konden we wat testen door te schieten op een doel (of naast het doel bij enkelen ?). Na wat oefenen gingen beide teams het veld op en speelden het spel. Bij ieder spel veranderde er wel iets in de spelregels waardoor het spannender werd. Uiteindelijk heeft team groen gewonnen.

Na de Archery tag gingen we wat afkoelen in het water. De volgende activiteit op ons programma: Waterskiën en wakeboarden! Voor de meesten onder ons was dit een eerste kennismaking met deze watersport. Na heel wat proberen en lachen waren er toch enkele collega's die het er goed vanaf brachten op het water!
Na een dagje vol inspanningen volgde er natuurlijk een aperitief en een lekkere BBQ.

Zoals verwacht hadden we de dag nadien wat spierpijn van het sporten, maar dit was het zeker wel waard ? Onderaan kan je de foto's bekijken van onze geslaagde Team Building!

Recent Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0

Start typing and press Enter to search